ELÄMYSTEN JUKOJÄRVI

MTB Retki

VEIKKOLA

Veikkkolantie 20
42700 Keuruu

Startti: 9.10.2022 klo 13.00.
Ilmottautuminen mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 2.10.2022 mennessä.

9.10.2022

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Koko kansan pyöräilytapahtuma

MTBretki on kolmen kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla. 

MTBretki tapahtuma Elämysten Jukojärvi 2022 järjestetään Jukojärven Veikkolassa Keuruulla.  Tapahtuma on tehty lisänä vuosittaiselle tapahtusarjalle. Jukojärven reitit on elämys monella tapaa. Tule retkeilemään ja nauti reitistä, maisemista ja ihmisistä. Reitit soveltuu jo jonkin aikaa harrastaneille ja kokeneille.

Vastuullisena järjestäjänä on Keuruun Latu ry ja Jukojärven Veikot.

Sarjat, reitit ja aikataulu

Reitti koostuu kahdesta lyhemmästä merkatusta reitistä, joiden yhteispituus on noin 9 km. Reitin voi ajaa useampaan kertaan aikarajan puitteissa. Reitiltä löytyy hienoja maisemia, tulistelupaikka, korkeuseroja.

Sitova ilmoittautuminen lomakkeen kautta ja maksu tilille viimeistään 8.10.2022 sunnuntaina. Tilinumero on FI87 4762 1020 0553 39. HUOM! Kirjoita viitteeksi: MTBretki Jukojärvi. Jos sinulla on kysyttävää, tai voit tulla paikan päälle ja ilmoittautua siellä.
Lisätietoja soittamalla tapahtumajohtajalle, puh. 050 574 7641. Maksua ei palauteta eikä ilmoittautumista voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Reitti

Reitin voi ajaa useampaan kertaan tai vaikka vain pohjoisen (4 km) tai eteläisen (5km) reitin.

Aikataulu

klo 12.00 tapahtumatoimisto avautuu
klo 12:00-13:00 ilmoittautuneitten numerolappujen ja ruokakupongin haku, paikan päällä ilmoittautuminen.
klo 13:00 yhteislähtö Veikkolasta
klo 16.30 tapahtuma päättyy

Yleisohjeita osallistujalle

Tapahtumassa on yhteislähtö. Ajanottoa ei ole järjestetty. Reitti kulkee yleisiä teitä, joita ei ole suljettu liikenteeltä. Noudata siis yleisiä liikennesääntöjä. 

Reitin voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. Noudata ilmoitettua ajosuuntaa turvallisuussyistä.

Anna poluilla tietä nopeammalle. Maastossa on päivän aikana hyvin monen tasoista harrastajaa. Muistetaan turvallisuus ja yhteinen hauskanpito! Tapahtuma ei ole kilpailu mutta silti jokainen nauttikoon siitä omalla tavallaan toisia kunnioittaen.

Kun saavut maaliin, ilmoittaudu järjestäjille, jotta tiedämme ettet ole enää maastossa.

Tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy keittoruoka. Voit ruokailla ajon jälkeen tai vaikka kesken ajamisen, kun olet kylätalolla.

Osallistumiseen vaadittavat varusteet ovat polkupyörä ja kypärä. Jos ajat jollain muulla kuin maastoon tarkoitetulla pyörällä, suosittelemme taluttamaan haastavammat polkuosuudet. Suosittelemme lisäksi mukaan ajolaseja, kännykkää ja juomapulloa.

Roskaaminen reitillä on ehdottomasti kielletty – roskikset ovat Veikkolassa. Tapahtumajärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Omaa tapaturmavakuutusta suositellaan vahvasti. Jätä arvotavarat kotiin tai lukittuun autoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujien tavaroista.

Älä tule sairaana paikalle.

Tapahtuma peruutetaan, mikäli keliolosuhteet ovat vaikeat! 

Yhteistyö­kumppanit

Haluatko

Sivustomme tai tapahtumamme yhteistyökumppaniksi?