RIIHO
KEURUU

MTB Retki

HIMMAAN HUIPPU

Matkalantie 159
42820 Keuruu

Startti: 14.9.2024 klo 11.00.
Ilmottautuminen mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 6.9.2024 mennessä.

14.9.2024

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Koko kansan pyöräilytapahtuma

MTBretki on kolmen kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla.

MTBretki tapahtuma Riiho Gravel 2024 järjestetään Riihossa Keuruulla.  Tapahtuma on tehty lisänä vuosittaiselle tapahtusarjalle. Tule retkeilemään ja nauti reitistä, maisemista ja ihmisistä. Reitit soveltuvat vasta-alkajasta kokeneisiin pyöräilijöille, huomioiden reitin pituuden.

Vastuullisena järjestäjänä on Riihon kyläyhdistys ry ja Keuruun Latu ry.

Sarjat, reitit ja aikataulu – PÄIVITTYY MYÖHEMMIN!

Reitti koostuu kahdesta merkatusta reitistä, joiden pituus on 35 km ja 13km. Reitin voi ajaa useampaan kertaan aikarajan puitteissa.
Reitit ovat gravel-pyöräilijän tasoisia, joskin pidemmällä reitillä on lyhyt osuus polkua. Täten voit osallistua hiekkatiekelpoisella pyörällä rentoon tapahtumaamme.

Sahrajärven kylä on keskimäärin yli 200 metriä merenpinnan yläpuolella ja siellä sijaitsee eteläisen ja keskisen Suomen korkein kohta Kiiskilänmäki (268 m) ja korkeimmalla oleva vesistö (Niemilampi, 243 metriä meren pinnasta). Sahrajärven kylän pinta-alasta suurin osa on erämaata. Kylä sijaitsee vedenjakajaseudulla ja sieltä saa alkunsa Keski-Suomen pisin joki Pengerjoki. Pidempi reitti 35 km menee Kiiskilänmäen näkötornin vierestä, jossa voi poiketa halutessaan.

Sitova ilmoittautuminen lomakkeen kautta ja maksu tilille viimeistään 15.9.2023, voit myös tulla paikan päälle ja ilmoittautua siellä. Sahrajärven kylä- ja nuorisoseura ry:n tilinumero on FI97 5275 0620 0176 39. HUOM! Kirjoita viitteeksi: MTBretki.
Lisätietoja soittamalla tapahtumajohtajalle, puh. 0400 990 129. Maksua ei palauteta eikä ilmoittautumista voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Reitti 13 kilometria

Aikataulu

klo 9.00 tapahtumatoimisto avautuu
klo 10:00-11:00 ilmoittautuneitten numerolappujen ja ruokakupongin haku, paikan päällä ilmoittautuminen.
klo 11:00 yhteislähtö
klo 15:00 tapahtuma päättyy

Reitit

Lataa reitti puhelimeen, älykelloosi alta. Linkki avautuu uuteen sivuun, jossa tallenna GPX.

Reitti 13 km tästä

Reitti 35 km tästä

Yleisohjeita osallistujalle

Tapahtumassa on yhteislähtö. Ajanottoa ei ole järjestetty. Reitti kulkee yleisiä teitä, joita ei ole suljettu liikenteeltä. Noudata siis yleisiä liikennesääntöjä. 

Reitin voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. Noudata ilmoitettua ajosuuntaa turvallisuussyistä.

Anna poluilla tietä nopeammalle. Maastossa on päivän aikana hyvin monen tasoista harrastajaa. Muistetaan turvallisuus ja yhteinen hauskanpito! Tapahtuma ei ole kilpailu mutta silti jokainen nauttikoon siitä omalla tavallaan toisia kunnioittaen.

Kun saavut maaliin, ilmoittaudu järjestäjille, jotta tiedämme ettet ole enää maastossa.

Tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy keittoruoka. Voit ruokailla ajon jälkeen tai vaikka kesken ajamisen, kun olet kylätalolla.

Osallistumiseen vaadittavat varusteet ovat polkupyörä ja kypärä. Jos ajat jollain muulla kuin gravel tai maastoon tarkoitetulla pyörällä, suosittelemme taluttamaan haastavammat polkuosuudet. Suosittelemme lisäksi mukaan ajolaseja, kännykkää ja juomapulloa.

Roskaaminen reitillä on ehdottomasti kielletty – roskikset ovat lähtö- ja paluualueilla ja näkötornilla. Tapahtumajärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Omaa tapaturmavakuutusta suositellaan vahvasti. Jätä arvotavarat kotiin tai lukittuun autoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujien tavaroista.

Älä tule sairaana paikalle.

Tapahtuma peruutetaan, mikäli keliolosuhteet ovat vaikeat! Osallistujille ilmoitetaan annettuihin yhteystietoihin.

 

Yhteistyö­kumppanit

Haluatko

Sivustomme tai tapahtumamme yhteistyökumppaniksi?