SAHRAJÄRVI
MULTIA

MTB Retki

SAHRALINNA

Sahrajärventie 16
42600 Multia

Startti: 16.9.2023 klo 11.00.
Ilmottautuminen mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 9.9.2023 mennessä.

16.9.2023

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Koko kansan pyöräilytapahtuma

MTBretki on kolmen kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla. 

MTBretki tapahtuma Sahrajärvi 2023 järjestetään Sahrajärvellä Multialla.  Tapahtuma on tehty lisänä vuosittaiselle tapahtusarjalle. Tule retkeilemään ja nauti reitistä, maisemista ja ihmisistä. Reitit soveltuu jo jonkin aikaa harrastaneille ja kokeneille.

Vastuullisena järjestäjänä on Sahrajärven kylä- ja nuorisoseura ry ja Keuruun Latu ry.

Sarjat, reitit ja aikataulu

Reitti koostuu kahdesta merkatusta reitistä, joiden pituus vahvistuu myöhemmin.. Reitin voi ajaa useampaan kertaan aikarajan puitteissa. Reitiltä löytyy hienoja maisemia, tulistelupaikka, korkeuseroja.

Sitova ilmoittautuminen lomakkeen kautta ja maksu tilille viimeistään 9.9.2023. Tilinumero on FI97 5275 0620 0176 39. HUOM! Kirjoita viitteeksi: MTBretki.
Lisätietoja soittamalla tapahtumajohtajalle, puh. 0400 990 129. Maksua ei palauteta eikä ilmoittautumista voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Aikataulu

klo 9.00 tapahtumatoimisto avautuu
klo 10:00-11:00 ilmoittautuneitten numerolappujen ja ruokakupongin haku, paikan päällä ilmoittautuminen.
klo 11:00 yhteislähtö
klo 15:00 tapahtuma päättyy

Yleisohjeita osallistujalle

Tapahtumassa on yhteislähtö. Ajanottoa ei ole järjestetty. Reitti kulkee yleisiä teitä, joita ei ole suljettu liikenteeltä. Noudata siis yleisiä liikennesääntöjä. 

Reitin voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. Noudata ilmoitettua ajosuuntaa turvallisuussyistä.

Anna poluilla tietä nopeammalle. Maastossa on päivän aikana hyvin monen tasoista harrastajaa. Muistetaan turvallisuus ja yhteinen hauskanpito! Tapahtuma ei ole kilpailu mutta silti jokainen nauttikoon siitä omalla tavallaan toisia kunnioittaen.

Kun saavut maaliin, ilmoittaudu järjestäjille, jotta tiedämme ettet ole enää maastossa.

Tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy keittoruoka. Voit ruokailla ajon jälkeen tai vaikka kesken ajamisen, kun olet kylätalolla.

Osallistumiseen vaadittavat varusteet ovat polkupyörä ja kypärä. Jos ajat jollain muulla kuin maastoon tarkoitetulla pyörällä, suosittelemme taluttamaan haastavammat polkuosuudet. Suosittelemme lisäksi mukaan ajolaseja, kännykkää ja juomapulloa.

Roskaaminen reitillä on ehdottomasti kielletty – roskikset ovat Veikkolassa. Tapahtumajärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Omaa tapaturmavakuutusta suositellaan vahvasti. Jätä arvotavarat kotiin tai lukittuun autoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujien tavaroista.

Älä tule sairaana paikalle.

Tapahtuma peruutetaan, mikäli keliolosuhteet ovat vaikeat! 

Yhteistyö­kumppanit

Haluatko

Sivustomme tai tapahtumamme yhteistyökumppaniksi?