SAHRAJÄRVI
MULTIA

MTB Retki

SAHRALINNA

Sahrajärventie 16
42600 Multia

Startti: 16.9.2023 klo 11.00.
Ilmottautuminen mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 9.9.2023 mennessä.

16.9.2023

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtumainfo

MTB Retki maastopyöräilytapahtuma 16.9.2023 klo 11

Reitti

Reitit tulee GPX-jäljellä muutamaa päivää ennen tapahtumaa, josta ne voi ladata haluamaansa laitteeseen esim. puhelimeen tai urheilukelloon.

Reitti 35 km on pidempi ja sisältää kolme helppoa polkuosuutta. Soratietä on suurin osa. Osa reitistä kulkee asfalttitiellä. Huomioi! Kuljetaan yleisillä teillä liikennesääntöjen mukaan! Varo teiden ylityksissä ja saapumisissa teille liikennettä! Reitti on merkitty punaisilla aurauskepeillä, joiden päässä on vihreä MTBretki logo ja nuoli oikeaan suuntaan.
Katso ja lataa reitti 35 km tästä

Reitti 13 km on helpompi lyhyyden vuoksi. Suurimmaksi osaksi reitti sisältää helpohkoja soratie/metsäautotie pohjia. Osa reitistä kulkee asfalttitiellä. Huomioi! Kuljetaan yleisillä teillä liikennesääntöjen mukaan! Varo teiden ylityksissä ja saapumisissa teille liikennettä! Reitti on merkitty punaisilla aurauskepeillä, joiden päässä on vihreä MTBretki logo ja nuoli oikeaan suuntaan.
Katso ja lataa reitti 13 km tästä

Molemmat reitit voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. Noudata ilmoitettua ajosuuntaa turvallisuussyistä.  Alustavat reittikartat ovat

Aikataulut

klo 9:00 Tapahtumatoimisto avautuu
klo 10:00-11.00 ilmoittautuminen
klo 11:00 yhteislähtö
klo 12:00-15:00 saapuminen
klo 12.00-15:00 ruokailu
klo 15.00 tapahtuma päättyy

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmottautuminen verkosivun lomakkeella. Ilmottautuminen alkaa klo 9 paikan päällä, jolloin saat numerolapun tapahtumaan.

 

Lähtö / maali

Klo 11.00 kaikille sarjoille yhteislähtönä. Kun saavut maaliin, ilmoittaudu järjestäjälle, jotta tiedämme ettet ole enää maastossa.

 

Ajanotto

Tapahtumajärjestäjä ei järjestä ajanottoa osallistujille.

 

Varusteet

Osallistumiseen vaadittavat varusteet ovat polkupyörä ja kypärä. Suosittelemme reitille gravel/maastopyörää. Jos ajat jollain muulla kuin maastoon tarkoitetulla pyörällä, suosittelemme taluttamaan haastavammat osuudet. Suosittelemme lisäksi mukaan ajolaseja, kännykkää ja juomapulloa.

 

Juomapiste

Juomapisteitä on reitillä 1-2 kpl.  Tarjolla on vettä, mehua, hedelmiä (muutokset mahdollisia).

 

Keskeyttäminen

Jos loukkaannut, keskeytät tai muusta syystä tarvitset apua, soita reittivastaavalle puh. puhelin 0400 227 556 tai ensiapuvastaavalle puh.. 040 410 4890

 

Ruokailu

Osallistumismaksuun sisältyy keittolounas (G, L),  sämpylä, vesi ja mehu. Ilmoita ruokavaliorajoituksistasi netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Kahvia ja lounassämpylän voi halutessaan ostaa käteisellä.

 

Vessat

Vessat sijaitsevat Sahralinnan päärakennuksen sisällä ja ulkona. Kiiskilänmäellä on myös vessa. Suihkumahdollisuutta ei ole.

 

Katsojat ja huoltojoukot

Katsojat, kylänmiehet ja huoltojoukot voivat liikkua pihapiirissä ja reitillä, kunhan eivät estä tai vaaranna tapahtumaa. Keittolounaan voi ostaa käteisellä (tasaraha), jos ruokaa jää osallistujilta ylitse. Lounaan hinta on 10 €. Voit ilmoittaa tulostasi tekstiviestillä 0400 990 129 myös etukäteen tapahtumajohtajalle, niin keittiö tietää varata ruokaa enemmän.

 

Turvallisuussuunnitelma

Katso turvallisuussuunitelma tästä.

Yhteystiedot

Tapahtumanjohtaja

Jaana Auer
Puhelin 0400 990 129

Tapahtuman varajohtaja

Riitta Mäkinen
Puhelin 040 849 6543

Yhteistyö­kumppanit

Haluatko

Sivustomme tai tapahtumamme yhteistyökumppaniksi?