SAHRAJÄRVI
MULTIA

MTB Retki

SAHRALINNA

Sahrajärventie 16
42600 Multia

Startti: 16.9.2023 klo 11.00.
Ilmottautuminen mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 9.9.2023 mennessä.

16.9.2023

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtumainfo

MTB Retki maastopyöräilytapahtuma 16.9.2023 klo 11.

 ALLA OLEVAT TIEDOT PÄIVITETÄÄN MYÖHEMMIN!

 

Reitti

Reitti A on haastavampi (kelistä riippuen) neljällä osittain kivikkoisella metsäpolku osuudella. Soratietä on suurin osa. Matkaa kertyy yhteensä noin 17 km. Reitti on merkitty punaisilla aurauskepeillä, joiden päässä on vihreä MTBretki logo ja nuoli oikeaan suuntaan.

Reitti B on teknisesti helpompi kahdella metsäpolku osuudella. Suurimmaksi osaksi reitti sisältää helpohkoja soratie/metsäautotie pohjia. Valmistaudu taluttamaan pyörää tarvittaessa. Reitin pituus on noin 17 km.

Molemmat reitit voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. Noudata ilmoitettua ajosuuntaa turvallisuussyistä.  Alustavat reittikartat ovat

Aikataulut

klo 9:00-10:00 ilmoittautuminen
klo 10:00 yhteislähtö Taipaleen tilalta
klo 11:30-13:00 saapuminen Taipaleen tilalle
klo 12.00-14:00 ruokailu
klo 14.30 tapahtuma päättyy

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmottautuminen verkkosivun lomakkeella. Ilmottautuminen alkaa klo 9 paikan päällä, jolloin saat numerolapun tapahtumaan.

 

Lähtö / maali

Klo 10.00 kaikille sarjoille yhteislähtönä. Kun saavut maaliin, ilmoittaudu järjestäjälle, jotta tiedämme ettet ole enää maastossa.

 

Ajanotto

Tapahtumajärjestäjä ei järjestä ajanottoa osallistujille.

 

Varusteet

Osallistumiseen vaadittavat varusteet ovat polkupyörä ja kypärä. Suosittelemme reitille maastopyörää. Jos ajat jollain muulla kuin maastoon tarkoitetulla pyörällä, suosittelemme taluttamaan haastavammat osuudet. Suosittelemme lisäksi mukaan ajolaseja, kännykkää ja juomapulloa.

 

Juomapiste

Juomapisteitä on reitillä 1-2 kpl.  Tarjolla on vettä, mehua, hedelmiä ja pähkinöitä.

 

Keskeyttäminen

Jos loukkaannut, keskeytät tai muusta syystä tarvitset apua, soita reittivastaavalle puh. 040 094 2183 tai ensiapuvastaavalle puh.040 841 6387.

 

Ruokailu

Osallistumismaksuun sisältyy Taipaleen tilan lihakeittolounas (G, L),  sämpylä, vesi ja mehu. Ilmoita ruokavaliorajoituksistasi netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Kahvia ja lounassämpylän voi halutessaan ostaa Taipaleen tilalta käteisellä.

 

Vessat ja sauna

Vessat sijaitsevat Taipaleen tilan päärakennuksen sisällä. Suihkumahdollisuutta ei ole. Halutessaan voi paikan päältä ostaa viidellä eurolla “uikkari”-saunavuoron läheiselle rantasaunalle. Tuo itse oma pyyhe, uimapuku, pesuaineet ja tasaraha.

 

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 4 kpl noin 30 € arvoisia Zefal-jalkapumppuja. Lisäksi arvotaan useita minipumppuja ja juomapulloja.

 Jokainen osallistuja saa ottaa halutessaan mukaansa osallistujanumeronsa muistoksi maaliintulon jälkeen.

 

Katsojat ja huoltojoukot

Katsojat, kylänmiehet ja huoltojoukot voivat liikkua pihapiirissä ja reitillä, kunhan eivät estä tai vaaranna tapahtumaa. Keittolounaan voi ostaa käteisellä (tasaraha)  Taipaleen tilalta, jos ruokaa jää osallistujilta ylitse. Lounaan hinta on 10 €. Voit ilmoittaa tulostasi tekstiviestillä myös etukäteen tapahtumajohtajalle puh. 040 414 4890, niin keittiö tietää varata ruokaa enemmän.

 

Turvallisuussuunnitelma

Katso turvallisuussuunitelma tästä.

 

Majoitus

Sinulla on mahdollisuus  vuokrata mökkejä kauniissa järvimaisemissa Taipaleen tilan majoituksissa.

Ota yhteyttä:  www.taipaleentila.com p. 040 8288802.

 

Yhteystiedot

Tapahtumanjohtaja

Martti Huuskonen
Puhelin 040 410 4890

Tapahtuman varajohtaja

Ossi Töysä
Puhelin 040 779 9429

Yhteistyö­kumppanit

Haluatko

Sivustomme tai tapahtumamme yhteistyökumppaniksi?